10 Haziran 2014 Salı

Evden Eve Nakliyat Nasıl Yapıliyor?

Evden Eve Nakliyat Nedir ?



Evden eve nakliyat sıkıcı ve zaman alan bir iştir. Evinizi daha rahat ve sorunsuz bir şekilde taşımanız için sizlere aşağıda bazı ip uçları bildiriyoruz.
Evinizi bir yerden başka bir yere taşımak ev eşyalarınızı dikkatli taşımanız gereken zor bir iştir. 


Ev Taşıma Planlaması ve Expertiz Hizmeti


Evinizi taşımadan önce detaylı bir taşıma planı yapmanız çok iyi olacaktır. Bu önceden planlama evinizi taşırken sorunsuz ve hızlı bir şekilde taşımanıza yardımcı olacaktır.  Ev taşıma planı, evden eve nakliyat firması rezervasyonu, banka ve devlet daireleri diğer yerlerde kayıtlı olan adresinizi yeni adresiniz ile değiştirmeniz gibi evinizi taşımadan önce gerekli olan çalışmaları yapmanız sağlar. Ve bu planlama sizi duygusal olarak evinizi taşımaya hazırlar.

Taşıma Kontrol Listesi Hazırlayın

Ev taşıma kolay bir iş değildir. Sorunsuz bir şekilde evinizi taşımak ve oluşabilecek sorunları önceden engellemek için bir kontrol listesi hazırlayabilirsiniz. Kontrol listesi  nakliyat süresinde size rehberlik ederek zaman kazanmanızı sağlar. Kontrol listesine harcama bilgilerinizden, kutulardaki numaralara kadar  tüm detaylı şeyleri yazarak evden eve nakliyat sırasında unutulan birşey olup olamadığından emin olun.


Ambalajlama İşleminin Yapılması

 

Profesyonel paketleme yapan firmalara bu işi teslim etmeniz daha doğrudur. Tabi bu deneyimli elemanlar tarafından eşyalarınız ambalajlanırken siz hiçbir işe karışmayacağınız anlamına gelmez.  Deneyimli elemanlar eşyalarınızı ambalajlarken, tüm eşyaların ve özellikle kırılacak eşyalarınızın ambalajlandığını kontrol edin ki taşıma esnasında  bazı eşyalarınızın zarar görmesin. Ev eşyalarınız nakliye kamyonuna yüklenmeden önce hepsinin ambalajlarının tam olduğunuz kontrol edin. Taşıma sırasında önemli dökümanlarınızı ve çok değerli eşyalarınızı kendiniz ambalajlayabilir ve taşıyabilirsiniz.

Çocuklarınız ile Nakliye Hakkında Konuşun

Evden eve nakliyat işinin bir herkülün yapacağı iş kadar zor olduğunu açıklayın. Ev taşıma arkadaşlarından ve çevresinden ayrıldığı için genelde çocuklarınız için travmatik bir durumdur. Onlarla evinizi neden taşımanız gerektğini ve  arkadaşlarından ve çevresinden ayrıldığı için üzülmemesi gerektiğiniz  herşeyin aynı kalacağını anlatın ve tüm bu anllattığınız şeyleri anladığından emin olun. Yeni evinizi gittiğinizde nelerin daha güzel olacağını ona anlatın ve gerekirse daha önceden yeni evinize onu götürüp gezdirin.

Evinizi Kontrol Edin

Nakliye kamyonları hareket etmeden önce evinizi bir kez daha kontrol edin. Geriden önemli birşey bırakmadığınızdan emin olun. Çıkarken tüm pencere ve kapıların kapalı ve kilitli olup olmadığını kontrol edin. Kapıların ve pencerelerin kapalı olması ev boş olsada içindeki döşeme ve diğer eşyaların güvenliği için gereklidir. Banyo, mutfak ve tuvaletlerdeki muslukların kapalı olduğundan emin olun.




Evden Eve Nakliyat Nasıl Yapılır?, Evden Eve Nakliyat Nasıl Yapılıyor?, Evden Eve Nakliyat Nedir?,evden eve nakliyat nasıl oluyor? evden eve nakliyat yaparken nelere dikkat edilmeli ?
Share:

0 yorum:

Yorum Gönder

Etiketler

Recent Posts

Unordered List

Ordered List

Pages

Theme Support